fbpx

A BRAINTRONICS® és a lelki feltöltődés

Itt vagy:-, Stressz-A BRAINTRONICS® és a lelki feltöltődés

A BRAINTRONICS® és a lelki feltöltődés

A Braintronics technológia az audiostimuláció segítségével hatékonyan szinkronizálja az agyhullámokat és a kívánt állapotra hozza az agyi aktivitást. Rendszeres használatával fokozatosan szinkronizálja a szervezetet, az agyhullámok stimulálásával kiválóan kezeli a stresszt. Segítségével könnyedén leküzdi a szorongást, kiegyensúlyozottabbá válik és növekszik a fizikai és szellemi teljesítőképessége, egyensúlyba kerül a lelke.

A Braintronics végső célja az agyhullámok egy kívánt agyhullám állapotba történő hatékony szinkronizálása. Mindegy, hogy pihenni, álmodni vagy tanulni szeretne – minden lehetséges. A Body&Mind syncSystems rendszeres használata esetén az agyhullámok fokozatosan megtanulják legyőzni a stresszt, leküzdeni a félelmet, megtanulnak kiegyensúlyozottá válni és fokozott fizikai, valamint mentális teljesítményt nyújtani.

Írta: | 2018-07-27T09:49:06+00:00 2018. ápr|Kategóriák: Egészség, Stressz|Tags: , |2 hozzászólás

2 hozzászólás

 1. Braintronics május 7, 2018 at 10:37 de.- Válasz

  Judit vagyok.

  Tavaly októberben vásároltunk egy csodálatos, Betasonik-braintronics masszázsfotelt.
  Már a bemutatótermi próbán is elvarázsolt. Azóta minden nap használom és minden nap lenyűgöz.
  A piacon egyetlen márka ami zeneterápiával is el van látva.
  Ezt az összhatást mindenkinek ismernie kellene, szellemileg is teljesen felfrissít.
  Köszönet a gyártónak!

 2. Kovács Ferencné augusztus 24, 2018 at 8:53 du.- Válasz

  A Braintronics masszázsterápia testileg-lelkileg a megfelelő irányba terel, kikapcsol, felfrissít, feltölt.
  Ma (2018.08.24.) a Pólus Centerben lévő Casada Márkaboltban kipróbáltam a Braintronics masszázsterápiát és mindenkinek csak ajánlani tudom.
  Kellemes, megnyugtató zene mellett isteni masszázst kaptam, ugyanakkor maximálisan ki tudtam kapcsolódni s mindezt 21 perc alatt. A relaxációt nagyon jól biztosította az időnként megszólaló és útmutatást adó biztonságot adó női hang. Olyan kulcsszavak, megfogalmazások (lágy szellő, tenger illata, szívem dobbanása…..), hangzottak el a zene és a masszázs együttes, megfelelő pillanataiban (összhangban egymással), amelyek a jó irányba terelték a gondolataimat. Az esetleges lelki terhek, problémák, általános gondok messze kerültek és csak a nyugalom volt jelen. Ez a kombinált terápia valóban ellazított, olyan érzést, állapotot eredményezett, mintha lebegtem volna. Nagyon kellemes, üdítő érzés volt. A terápia után testileg is és lelkileg frissen, feltöltődve, jó érzéssel keltem fel a masszázsfotelből. Mintha elemet cseréltek volna bennem. Máskor is szívesen élnék ezzel a lehetőséggel.
  Üdv: Judit

Hozzászólás írása