fbpx

Alfa, a tudatos nyugalom állapota

Itt vagy:-, Egészség, Életmód-Alfa, a tudatos nyugalom állapota

Alfa, a tudatos nyugalom állapota

Az alfa agyhullámok (8-12 Hz) a nyugodt, ellazult állapot létrehozói. Az alfa állapot lecsillapítja a pszichét, csökkenti a krónikus fájdalmakat, a magas vérnyomást, a káros stresszel és a korral járóváltozások mellékhatásait. Az alfa agyhullámok az alvás és az ébrenlét közötti ellazulást jelzik az egész szervezetben.

Az alfa hullámok jelentősége:
Szorongással, depresszióval járó tüneteket csökkenti, eredményesen kezelhetők alfával a szenvedélybetegeket (alkohol-és kábítószerfüggők), csökkenti a krónikus fájdalmat, enyhíti a magas vérnyomást, csökkenti a káros stresszt, korral járó változások mellékhatásait csökkenti. Az alfa állapot megnyugtatja a pszichét, kellemes, ellazult állapotot eredményez. A megnövekedett alfa agytevékenység megnövekedett vérmennyiséget eredményez az agyban és ez egy teljesebb agyműködést eredményez. Az erős kreativitással rendelkező emberek alfa szinten oldják meg problémáikat.

Próbáld ki

“Az alfa-állapot teljesebb megértéshez hunyd le a szemed, és képzelj el egy naplementét. Az elmédben jelenítsd meg az óceánba bukó napot, a part közelében alacsonyan repülő sirályokkal. Ezzel a gyakorlattal indíthatod el az alfa-állapot előidézését.”

Az alfa-állapot uralja az ábrándozást, képzelődést. Akik nem működnek jól ezen a frekvencián, azok memóriazavaroktól szenvedhetnek.

Írta: | 2018-04-26T06:42:10+00:00 2018. ápr|Kategóriák: BMS, Egészség, Életmód|Tags: , , , |0 Hozzászólás

Hozzászólás írása