fbpx

A kezelés végére csak arra tudtam gondolni, hogy hogyan tudnám én is ezt a készüléket megvásárolni!

Itt vagy:-, Egészség, Életmód, Masszázs-A kezelés végére csak arra tudtam gondolni, hogy hogyan tudnám én is ezt a készüléket megvásárolni!

A kezelés végére csak arra tudtam gondolni, hogy hogyan tudnám én is ezt a készüléket megvásárolni!

Nagy rajongói vagyok a Casada termékeiknek.
Tavaly decemberben vásároltam (és használom) a QUATTROMED V 3D Mobil masszázsfotelt, FootInn Talpmasszírozó készüléket és MiniWell Twist univerzális masszírozót.

Könyvelő vagyok (egész nap ülök) egyre jobban fájt a hátam, vállam, gerincem és a lábam bedagadt.

Ez volt a fő ok amiért megvásároltam a készülékeket és mivel csak pozitív tapasztalataim vannak ezért gondoltam, hogy részt veszek Szegeden egy “AGYHULLÁM SZINKRONIZÁLÓ MENEDZSER-MASSZÁZSTERÁPIA nem csak menedzsereknek…” bemutató kezelésen.
A kolléganőjük nagyon kedves volt. Kaptam rövid, de szakszerű tájékoztatást a készülék egészségtani hatásairól illetve az vásárlási lehetőségről. Többek között azért is kedveltem meg Önöket itt Szegeden az Árkádban, mert kezdettől fogva semmire nem akarnak rábeszélni, ki lehet próbálni a készülékeket melyek viszont már magukért beszélnek.

Péntek délután fáradtan érkeztem, mert lakásfelújítás kellős közepében vagyok. Délelőtt mester emberekkel “küzdöttem” garanciális javítások miatt.
Másnapra maradt a beépített ablakok takarítása.
Úgyhogy a stressz erőteljesen jelen volt amikor megérkeztem.
Ahogy elkezdődött a program először úgy éreztem, hogy nem esik jól
-szinte fájtak az izmaim. Szólni is akartam a hölgynek, hogy állítsa le, mert én kiszállok.
Viszont gondoltam, hogy ez nagy udvariatlanság lenne a részemről.

Ha “más túlélte, -én is túl fogom” jelszóval maradtam.
Pár perc után kezdtem érezni, hogy már nem kellemetlen annyira a lábszáram szorítása, hogy egész jól esik a derekamon a görgők szaladgálása.
Vízcsobogás volt a háttér, -azt meg különösen szeretem hallgatni.
A kísérő szöveges vezetés témája nem is lehetett volna aktuálisabb és megerősítő érzés volt a szavakat (melyek már napok óta forgolódtak gondolataimban) kimondva is hallgatni.

Úgyhogy belemerültem…. és majdnem elaludtam…. és a vége fele már csak arra tudtam gondolni, hogy hogyan tudnám én ezt a készüléket megvásárolni.

Jókedvűen mentem haza. Másnap az összes ablakot megpucoltam és azt vettem észre, hogy a kutyasétáltatós papucsomból kicsúszik a lábam.
Ugyanis a püffedés szemmel láthatóan megszűnt a lábfejemben.

Úgy gondoltam megosztom Önökkel ezeket a gondolataimat és még egyszer szeretném megköszönni a lehetőséget.

“Péter Sándorné”

Írta: | 2018-09-03T05:54:55+00:00 2018. máj|Kategóriák: Általános, Egészség, Életmód, Masszázs|Tags: , , |1 Hozzászólás

Egy hozzászólás

  1. Pifkó Judit augusztus 25, 2018 at 3:58 du.- Válasz

    Kipróbáltam a menedzser terápiát, csodálatos volt. A zene, a női hang teljes kikapcsolódást, relaxációt adott. Először majdnem elaludtam, a kezelés végén pedig újra frissnek, energikusnak éreztem magam. Az a 21 perc fantasztikus dolgot adott nekem, minden nap el tudnám viselni. Nem éreztem semmilyen stresszt, csak ellazulást, és közben masszírozást is kaptam, csodás élmény volt. Abszolut nyugalmi állapotba kerültem.
    Köszönöm szépen!

Hozzászólás írása