fbpx

Az érzés, amit a Braintronics stresszoldó terápiától kaptam

Itt vagy:-, BMS, Egészség, Életmód, Masszázsrendszer, Motiváció, Stressz-Az érzés, amit a Braintronics stresszoldó terápiától kaptam

Az érzés, amit a Braintronics stresszoldó terápiától kaptam

Vannak napok, amikor egyszerűen csak fáradtnak érzem magam. A stressz, az alváshiány, vagy csak azért, mert a testem pihenésre vágyik. Néha úgy érzem, mintha 85 éves lennék, még akkor is, ha tudom életem legaktívabb részét élem. Mivel nincs masszázsfotel a munkahelyemen vagy otthon, élek a lehetőséggel az ebédszünetben, és elugrok egy Braintronics terápiára. Szeretném a bennem felgyülemlett stresszt oldani. Ez világos …

A terápia alatt még akkor is, ha nem sikerül elaludni, a testem néhány percnyi pihenést élvezhet. Több percig csukott szemmel pihenek, nem zavar a fény és a körülöttem lévő hangok. Csak ellazulok, pihenek és elfelejtem pár percre a munkát. Teljesen feltöltődök, mintha újjá születtem volna.
Az tanácsolhatom, csak légy önmagad. Felejtsd el a stresszt néhány percig. Csinálj valami jót a tested, a hátad és a lelked számára. Pár perc terápia után Te is érezni fogod a jótékony hatást az egész testeden miután kipróbáltad a stresszoldó terápiát a Braintronics masszázsrendszerben. Én köszönöm a derűt, az erőt, az energiát és a megújult lelkesedést, amit kaptam!

 

“Nyugodt vagyok, kiegyensúlyozott és a visszanyert energiával megfelelően motivált!”

Látogasson el bármelyik Casada boltunkba, ahol kipróbálhatja az összes masszázsfotelt. Örömmel Látjuk Önt!>>

Foglaljon ingyenes időpontot stresszoldó masszázsterápiára a következő oldalunkon>>

Egy hozzászólás

  1. Pifkó Judit augusztus 24, 2018 at 7:53 du.- Válasz

    Ma volt szerencsém kipróbálni a menedzserterápiát egy fantasztikus masszázsfotelben. 21 perc teljes kikapcsolódás, lazulás, relax. A csodás zene, a hang teljes pihenést és harmóniát adott. A szemem csukva volt, átadtam magam a stresszoldásnak, közben masszírozást kapott fáradt testem. Először majdnem elaludtam, a terápia végén pedig feltöltve, frissnek éreztem magam. Minden nap el tudnám viselni ezt a fantasztikus élményt.
    Köszönöm szépen!

Hozzászólás írása