fbpx

Ez a masszázsterápia valóban ellazított!

Itt vagy:-, BMS, Egészség, Életmód, Masszázs, Masszázsrendszer, Terápia, Vásárlói vélemény-Ez a masszázsterápia valóban ellazított!

Ez a masszázsterápia valóban ellazított!

A Braintronics masszázsterápia testileg-lelkileg a megfelelő irányba terel, kikapcsol, felfrissít, feltölt.
A Pólus Centerben lévő Casada Márkaboltban kipróbáltam a Braintronics masszázsterápiát és mindenkinek csak ajánlani tudom.

Kellemes, megnyugtató zene mellett isteni masszázst kaptam, ugyanakkor maximálisan ki tudtam kapcsolódni s mindezt 21 perc alatt. A relaxációt nagyon jól biztosította az időnként megszólaló és útmutatást adó biztonságot adó női hang. Olyan kulcsszavak, megfogalmazások (lágy szellő, tenger illata, szívem dobbanása…..), hangzottak el a zene és a masszázs együttes, megfelelő pillanataiban (összhangban egymással), amelyek a jó irányba terelték a gondolataimat.

“Az esetleges lelki terhek, problémák, általános gondok messze kerültek és csak a nyugalom volt jelen. Ez a kombinált terápia valóban ellazított, olyan érzést, állapotot eredményezett, mintha lebegtem volna. Nagyon kellemes, üdítő érzés volt. A terápia után testileg is és lelkileg frissen, feltöltődve, jó érzéssel keltem fel a masszázsfotelből. Mintha elemet cseréltek volna bennem. “

Máskor is szívesen élnék ezzel a lehetőséggel.
Köszönöm! Kovács Ferencné Judit

Hozzászólás írása