fbpx

Az idős emberek a modern munka világában egyre nagyobb jelentőséggel bírnak!

Itt vagy:-, BMS, Egészség, Tanulmány-Az idős emberek a modern munka világában egyre nagyobb jelentőséggel bírnak!

Az idős emberek a modern munka világában egyre nagyobb jelentőséggel bírnak!

A dolgozók a demográfiai változások miatt egyre idősebbek. Így az idős emberek beintegrálása a modern munka világába egyre nagyobb jelentőséggel bír. Ha ez egy vállalatnak sikerül, és emellett még a dolgozók munkahelyi környezetét is attraktívvá tudja tenni, továbbá az újításokkal is megbarátkoztatja őket, teljesen ki tudja aknázni gazdasági hasznukat és nyugdíjazásuk előtti utolsó éveikből még nagymértékben profitálhat. (Naegele és Sporket 2009).

Az idősebb dolgozók Age-Managment által történő integrációja mellett számos további sikeresnek ígérkező szempontja van, mint pl. kvalifikált szakemberek megcélzása, megfelelő intézkedések a „munka-élet-egyensúly” kialakításához és optimális participációra törekvő vezetői magatartás.

Ha ezeket az intézkedéseket nem hozzák meg, úgy valószínűleg megemelkedik a tartós stresszben szenvedő munkatársak száma, és fennáll a veszélye annak, hogy az akut stresszhelyzetből nagyobb gyakorisággal válik krónikus betegség.

Az időskori stressz, valamit a hátfájás megelőzésére illetve leküzdésére szolgáló egyszerűen hozzáférhető eszköz lehet egy különleges fejlesztésű, az agyhullámok audiostimulációjával összekötött masszázsfotel. A Casada speciális fejlesztésű feszültségoldó programja, a braintronics rendszer javítja a munkavállalók általános közérzetét, és hatékony a népbetegségnek számító hátfájás és stressz ellen. Az előnye abban áll, hogy saját igények szerinti, a szakmai kereteket figyelembe vevő, rövid időn belüli kikapcsolódást tud biztosítani.

Braintronics masszázsrendszerek
Írta: | 2018-10-02T11:40:11+00:00 2018. okt|Kategóriák: Általános, BMS, Egészség, Tanulmány|Tags: |0 Hozzászólás

Hozzászólás írása