fbpx

13. nap. Testünk, idegrendszerünk folyamatos impulzusokat kap a külvilágból.

Itt vagy:--13. nap. Testünk, idegrendszerünk folyamatos impulzusokat kap a külvilágból.

13. nap. Testünk, idegrendszerünk folyamatos impulzusokat kap a külvilágból.

Felgyorsult és teljesítményorientált világban élünk – találkozunk a megállapítással szinte nap mint nap. Ez egyrészt igaz, másrészt hatással van életünkre, szervezetünkre is. Ahhoz, hogy minden téren időre és elvárás szerint teljesítsünk, testileg és lelkileg is egészséges egyensúlyban kell lennünk
Eredetileg pozitív hatásai miatt alakult ki a stresszes állapot. Az adrenalin szint emelkedése jobb, gyorsabb reakciókat tett lehetővé a külvilág hatásaira, például, amikor üldözőbe vette az őzt egy ragadozó, gyorsabban tudott előle elfutni, mint valaha. Sajnos ma már másképp súlyozódik a stressz fogalma, hiszen nem a szó szoros értelmében vett életben maradásért stresszelünk. Gondjaink inkább mentális, mint fizikai jellegűek, ezért a jótékony hatású stressz negatív hatású belső szorongássá alakult át. Fő lelki okai leggyakrabban a magunk iránti elégedetlenség és félelem attól, hogy nem tudunk megoldani egy adott konfliktust, vagy, hogy nem vagyunk elég jók a környezetünk számára.

Kevesen tudják, hogy az idegrendszer normális működéséhez sok kalciumra és magnéziumra van szüksége a szervezetnek. Magnéziumhiány következtében rosszabbul viseljük a stresszt és számos, stresszhez kapcsolódó panaszunk is lehet, például enyhe alvászavar vagy idegesség. Az egyoldalú táplálkozás mellett pedig akár magnéziumhiány is kialakulhat. Szervezetünk a fokozódó magnéziumszükségletre fáradékonysággal, ingerlékenységgel reagál, anyagcsere-zavarok léphetnek fel, vagy romolhat a vérkeringés.

Ha biztosak vagyunk abban, hogy nem a magnéziumhiány okozza a fenti panaszokat, érdemes tovább lépni.
Akár fennáll a fenti probléma, akár nem, kezdjünk hozzá egy 21 napos terápiához a braintronics masszázsrendszerrel.
Eddigi kedvező tapasztalataim alapján állítom, hogy érdemes kipróbálni, életünk részévé tenni, mindennapjainkba csempészni ezt a XXI. századi lehetőséget.
Testünk, idegrendszerünk folyamatos impulzusokat kap a külvilágból, melyekre muszáj reagálnunk.
Ha nem megfelelően kezeljük ezeket a feladatokat, akkor komoly bajba sodorhatjuk idegrendszerünket, ami egy idő után nem tud maximálisan teljesíteni.

“Saját tapasztalat alapján megerősítem: a BMS rendszer rendszeres használata segít a koncentrációban, nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá tesz.”

Győződj meg róla személyesen!

Hadarics Magdolna
Természetgyógyász- reflexológus, kineziológus, kristálygyógyász, Mátrix-mix terapeuta

Írta: | 2018-10-08T07:39:19+00:00 2018. okt|Kategóriák: Hadarics Magdolna|Tags: |0 Hozzászólás

Hozzászólás írása