fbpx

19.nap. Legyen naponta 21 perced magadra!

Itt vagy:--19.nap. Legyen naponta 21 perced magadra!

19.nap. Legyen naponta 21 perced magadra!

Többször tapasztalod, hogy görcsösek, feszültek az izmaid, reggel esetleg valamilyen furcsa állkapocsfájdalommal ébredsz, mintha izomlázad lenne? Most hogy áll az állkapcsod? Összeszorítod a fogaidat? Ökölben a kezed? Ezek mind a testedbe rakódott feszültség jelei. Mindenkivel előfordul, teljesen mindennapi, és sajnos ez sem természetes jelenség a 21. században.
Aki huzamos ideje él komolyabb feszültségben, az csak még feszültebb lesz, ha becsukja a szemét és elkezd magára figyelni. A figyelem helyes irányítása, a relaxált állapot megtalálása és begyakorlása a kulcs. Ehhez pedig idő kell az agyunknak. Ez munkával jár az elején, mert amikor becsukod a szemed, elkezdi az agyad feldolgozni az őt ért információkat, eszedbe juthatnak feladataid, hiányosságaid, szorongásaid, és még megannyi minden, ami miatt feszültnek érezheted magad. A jó hír az, hogy ez a kitartó gyakorlás hatására el fog múlni.
Szinte biztos, hogy lesz olyan terápiád, amikor bár mindent úgy csinálsz, ahogy elő van írva, mégsem fogod megtalálni azt az állapotot, amit keresel. Ha azonban kitartó vagy és rendszeresen csinálod, egyszer csak azt veszed észre, hogy sikerül.
Ahogy életed részévé vált a dolog, egy olyan eszköz lesz a kezedben, amivel hihetetlenül sokat tehetsz a saját testi és lelki épséged megőrzésének érdekében.

Legyen naponta 21 perced magadra! Környezeted meg fogja köszönni neked.

Én is így kezdtem, velem is ez történt. Amikor elkezdtem a „befelé fordulást” nagyon sok nehézségbe, akadályba ütköztem. A kitartó munka, a tenni, változni, változtatni akarás átlendített minden kifogáson, minden „lusta” pillanaton.
A magamba fektetett idő, energia sokszorosan megtérült és a braintronics rendszer megkoronázta az eddigi jó alapokat.

Ülj le néhány percre! Próbáld meg elcsendesíteni az elméd! Zárd ki a külvilág zajait!
Ne engedd, hogy a rengeteg impulzus hatni tudjon rád! Sikerült?
Ha igen, gratulálok! Jó az irány.
Amennyiben még nem megy, semmi okod elkeseredni. Talán még nem talált rád a megfelelő módszer. Ebben a néhány napban ezt a lehetőséget próbáltam neked megmutatni.

Lapozz bele a határidőnaplódba! Ha van 21 szabad perced engedd meg magadnak, hogy megtedd az első lépést egy stresszmentes élet felé

Hadarics Magdolna
Természetgyógyász- reflexológus, kineziológus, kristálygyógyász, Mátrix-mix terapeuta

Írta: | 2018-10-12T10:09:38+00:00 2018. okt|Kategóriák: Hadarics Magdolna|Tags: |0 Hozzászólás

Hozzászólás írása