fbpx

Hogyan szüntesd meg könnyedén a hátfájdalom fiziológiai okait?

Itt vagy:-, BMS, Egészség, Masszázs, Stressz, Tanulmány-Hogyan szüntesd meg könnyedén a hátfájdalom fiziológiai okait?

Hogyan szüntesd meg könnyedén a hátfájdalom fiziológiai okait?

A hátfájdalmaknak testi, anatómiai szempontok mellett fiziológiai okai is vannak. Alvásproblémák gyakran együtt járnak krónikus hátpanaszokkal. (Ohlendorf és Bundschuh 2015).
A fizikai jól-lét javításán keresztül lehetőség van a mentális kiegyensúlyozottság és erő elérésére. Ha az érintetteknek megfelelő intézkedések segítségével sikerül krónikus hátfájdalmaikat minimalizálni vagy teljesen leküzdeni, úgy jobban is tudnak majd aludni vagy szellemi erejüket és szakmai életbeli vitalitásukat is erősíthetik.

Néhány éve léteznek már a munkaképesség visszaállítását célzó elképzelések, amelyek a részvevőket fizikai, mentális vagy szociális síkon is erősíteni kívánják. A terápiás lehetőségek gyógyszeres, gyógyszermentes kezelésre oszthatók, illetve operatív eljárások is elérhetők. (Raspe 2012).
A gyógyszermentes eljárások közé tartoznak a különféle masszázsfajták és egyéb kikapcsolódási formák. (Raspe 2012).

A braintronics masszázsra és binaurális agyhullámokra alapozva mindkét aspektust egyesíti. A túlfeszített és merev tarkótáji valamint felső, illetve alsó hátizmok fellazítására szolgál ez a masszázsfunkció, amely során az akut fájdalmak enyhíthetők, ill. megszűntethetők. Ezáltal a nyugalmi pulzus is csökken, és lehetőség van egy erős feszültségoldásra, ami regenerálja a testet és a párhuzamosan fellépő egyéb betegségeket is kezeli.

A szubjektív fájdalomérzet csökkentésével a munkavállalók termelékenysége minőségileg és mennyiségileg is nagymértékben növelhető, hiszen figyelmüket jobban összpontosítják, mentálisan és fizikailag is frissebbek, vitálisabbak lesznek.

A tartós hátfájás leküzdésére szolgáló egyszerűen hozzáférhető eszköz lehet egy különleges fejlesztésű, az agyhullámok audiostimulációjával összekötött masszázsfotel. A Casada speciális fejlesztésű feszültségoldó programja, a braintronics rendszer javítja a munkavállalók általános közérzetét, és hatékony a népbetegségnek számító hátfájás és stressz ellen. Az előnye abban áll, hogy saját igények szerinti, a szakmai kereteket figyelembe vevő, rövid időn belüli kikapcsolódást tud biztosítani.

Braintronics masszázsrendszerek
Írta: | 2018-10-16T11:02:02+00:00 2018. okt|Kategóriák: Általános, BMS, Egészség, Masszázs, Stressz, Tanulmány|Tags: |0 Hozzászólás

Hozzászólás írása