fbpx

Csökkenő koleszterin, pusztuló tumoros sejtek 21 napon keresztül, 21 perc alatt!

Itt vagy:-, BMS, Egészség, Masszázs, Stressz, Tanulmány-Csökkenő koleszterin, pusztuló tumoros sejtek 21 napon keresztül, 21 perc alatt!

Csökkenő koleszterin, pusztuló tumoros sejtek 21 napon keresztül, 21 perc alatt!

A feszültségoldó eljárások csak akkor érik el céljukat, ha folyamatosan alkalmazzuk. Ebben az esetben a tapasztalható rövid távú változást felváltja hosszan tartó eredmény. Törekednünk kell arra, hogy a kiválasztott feszültségoldó eljárást beillesszük a minden napjainkba és napi rutinná váljon. Ennek segítségével a külső stresszt okozó hatások könnyen kezelhetővé válnak.
A feszültségoldó eljárásként mindenekelőtt olyan módszert érdemes használni, amelyek hatással vannak az agy működésére és a központi idegrendszeri folyamatokra.

Erre az egyik legjobb megoldás lehet a 21 perces Braintronics masszázstápia.

A 21 napon keresztül, napi 21 perces terápia az adott időszak alatt olyan pozitív eredményeket hoz, mint például javuló önkontroll, testi és fiziológiai folyamatok kontrollja, a testi reakciók nagyobb fókuszú szenzitiválása és az imaginatív folyamatok erősítése. Mérhetően csökkentik a pulzusszámot, a vérnyomást, a szívfrekvenciát, valamint a koleszterinszintet is. Ehhez jön még a vércukorszint rendeződése és a természetes gyilkos sejtek számának megnövekedése, amelyek a leukociták alcsoportját képezik és képesek arra, hogy felismerjék és elpusztítsák a tumor sejteket.

A tartós feszültség leküzdésére szolgáló egyszerűen hozzáférhető eszköz lehet egy különleges fejlesztésű, az agyhullámok audiostimulációjával összekötött masszázsfotel. A Casada speciális fejlesztésű feszültségoldó programja, a braintronics rendszer javítja az általános közérzetét, és hatékony a népbetegségnek számító hátfájás és stressz ellen. Az előnye abban áll, hogy saját igények szerinti, a szakmai kereteket figyelembe vevő, rövid időn belüli kikapcsolódást tud biztosítani.

Braintronics masszázsrendszerek
Írta: | 2018-10-18T07:20:51+00:00 2018. okt|Kategóriák: Általános, BMS, Egészség, Masszázs, Stressz, Tanulmány|Tags: , , |0 Hozzászólás

Hozzászólás írása