fbpx

MI AZ A BRAINTRONICS?

Itt vagy:-, BMS, Masszázs, Masszázsrendszer, Tanulmány-MI AZ A BRAINTRONICS?

MI AZ A BRAINTRONICS?

A „braintronics“ technológia szinkronizálja az agyhullámokat az audiostimuláció segítségével. Ezt kiegészíti egy speciális fejlesztésű masszázsprogram, amely többféle masszázstechnikát alkalmaz.
A „Casada“ belső tanulmányai szerint a masszázst és az agyhullámok audiostimulációját együttesen alkalmazva a regenerálódás akár 80%-kal hatékonyabb.

A rendszert beépítették a 135 cm hosszú „L- Shape-technológiába“. A braintronics masszázsrendszerek „Zero Space“ eljárás segítségével minimális faltól való távolsággal a helykihasználás is optimálisan csökkenthető. A Braintronics masszázsrendszer masszázs-programjai magába foglalják a gyúrást, ütögetést, ujjnyomkodást, valamint egymással szinkronba hozott gyúró- és ütögető technikákat.

A felhasználó még egy melegítő funkciót is kiválaszthat, ill. a kompressziós masszázs módját szintén beállíthatja, miközben a különböző izomcsoportokat 26 intelligens módon elhelyezett légpárna masszírozza.

A „braintronics“ 4 különböző programot kínál, a kikapcsolódást szolgálja ezen felül még a háttérzene is, ritmikus stimulációs fázisokkal és egyéni masszázsprogrammal kombinálva.

Az egyes regeneráló programok 21 percig tartanak, melyből az első 8 perc ahhoz szükséges, hogy a „test és lélek“ finoman ráhangolódjon a készülékre. A következő kezelési szakasz 7 percig tart, és végül egy 6 perces regenerációs fázis következik.

A Braintronics rendszer végső soron a felhasználó agyhullámainak olyan állapotba helyezését célozza meg, mely lehetővé teszi a stressz tűrő képesség kialakulását, a tartós kiegyensúlyozottsági állapot fenntartását, valamint a testi-lelki jól-lét jelentős javulását. (Casada International GmbH 2016.). A Braintronics apparatív regeneráló eljárás, a különböző programokat egy vezérlő egységgel lehet beállítani és félig fekvő helyzetben futtatni.

A tartós stressz leküzdésére szolgáló egyszerűen hozzáférhető eszköz a különleges fejlesztésű, az agyhullámok audiostimulációjával összekötött braintronics re3ndszerű masszázsfotel. A Casada speciális fejlesztésű feszültségoldó programja, a braintronics rendszer javítja az általános közérzetét, és hatékony a népbetegségnek számító hátfájás és stressz ellen. Az előnye abban áll, hogy saját igények szerinti, a szakmai kereteket figyelembe vevő, rövid időn belüli kikapcsolódást tud biztosítani.

Braintronics masszázsrendszerek
Írta: | 2018-10-24T10:53:16+00:00 2018. okt|Kategóriák: Általános, BMS, Masszázs, Masszázsrendszer, Tanulmány|Tags: , |0 Hozzászólás

Hozzászólás írása