fbpx

TALÁLKOZÁSOM A CASADÁVAL

Itt vagy:-, Kovács Tiborné Marcsi-TALÁLKOZÁSOM A CASADÁVAL

TALÁLKOZÁSOM A CASADÁVAL

Szerelem volt az első találkozáskor, ami azóta is tart, immár 6 éve.
Kicsit hihetetlennek tűnik, hogy 2012 novembere előtt én soha nem találkoztam professzionális masszírozóval.
Aztán megtörtént a „CSODA”, megtaláltam a Quattromed Jade masszázsbetétet.
Ez a „találkozás” igen nagymértékben változtatta meg az életemet.
Zsibbadó ujjak és sajgó gerinc helyett kaptam egy komfortos életet.
Ekkor döntöttem el, hogy hírvivője leszek a Casada által forgalmazott termékeknek.
A hitem töretlen, hiszen nap mint nap megbizonyosodom, hogy csak a masszázzsal tudok teljes életet élni.
A masszázs egyike azoknak az ősi, nagyon hatékony érintésterápiáknak, amelyeket a nyugati világ egé¬szen mostanáig elfeledett. Akár relaxációs módszerként, akár összetett méregtelenítő eljárásként alkalmazzuk, nagyon sok bajra hoz megoldást, beleértve a fájdalom¬csillapítást is. Ezért egyre szélesebb körben használják mindenütt a világon.

Amikor az élet stresszel teli (vagyis mindig), az ember gyakran úgy érzi, képtelen mindezt feldolgozni, ilyenkor elveszti önbizalmát, ideges, nyugtalan, szorongó, vagy éppen depressziós, lehangolt lesz. Sokan úgy vélik, hogy a mindennapi gondjaitól a meditáció segítségével megszabadulhat az ember.
A meditáció olyan technika, amelynek segítségével mi magunk is eljuthatunk gyógyító alfa, théta és delta állapotba. Természetesen kitartó gyakorlása szükséges ehhez. Megtanulhatjuk, hogyan lazítsuk el testünket, hogyan érhetjük el azt a befelé figyelő állapotot, amikor a külvilág zavaró tényezőit kizárjuk,

…. és itt jött egy óriási segítség:

A Casada kifejlesztett egy forradalmian új masszázsrendszert a Braintronics rendszert, ami az audiostimuláció segítségével nyugalmi tudatállapotok eléréséhez segíti az agyhullámokat 21 perc alatt.

„A Braintronics végső célja az agyhullámok hatékony szinkronizálása a kívánt agyhullám állapotba. Akár pihenni, álmodni vagy tanulni szeretne, minden lehetséges.
Az agyunknak időre van szüksége a tanuláshoz. A szinapszisok és mellékhatások átlagosan 3 hétig tartanak új kapcsolatokat. A Body & Mind SyncSystem rendszeres használatával az agyhullámok lépésről lépésre megtanulják a stressz megbirkózását, a félelmek leküzdését, a kiegyensúlyozottság és az előre nem látható fizikai és szellemi teljesítmény elérését.”

Eldöntöttem, elkezdem…..a tapasztalataimról beszámolok.

Kovács Tiborné Marcsi

Írta: | 2018-10-30T08:51:03+00:00 2018. okt|Kategóriák: Kovács Tiborné Marcsi, Kovács Tiborné Marcsi|Tags: |0 Hozzászólás

Hozzászólás írása