fbpx

ELSŐ NAP. Vasárnap reggel van, nem kell rohanni sehová.

Itt vagy:-, Kovács Tiborné Marcsi-ELSŐ NAP. Vasárnap reggel van, nem kell rohanni sehová.

ELSŐ NAP. Vasárnap reggel van, nem kell rohanni sehová.

Már nagyon régóta foglalkoztat a gondolat, hogy megtanulom a meditáció valamelyik válfaját, mindegy, hogy melyiket, hiszen a meditáció az elme tevékenysége: időt, energiát, határozottságot és fegyelmet igényel. Nekem ezekből van a legkevesebb, – magamra – és azt gondolom, hogy nem egyedül vagyok ezzel.
Van azonban segítség, a BRAINTRONICS masszázsrendszer segít.
Kíváncsian várom, hogy mikorra tudok eljutni a várva-várt alfa, béta, théta tudatállapotba.
Vasárnap reggel van, nem kell rohanni sehová. A család még alszik. Körülöttem csend.

Elkezdem a 21. napos programot.
Beülök az Alphasonic II. masszázsfotelba, kényelmes, puha. Az applikációból – stílszerűen – kiválasztom a „vasárnap reggel” címűt.

A görgők lágyan elindulnak a gerincoszlop mentén, simogatva, mintha egy finom emberi kéz dolgozna a hátamon. Közben halk zene, csilingelés……és harangszó, igen, harangszó, fantasztikusan érzem magam. Tudom, hogy most nem kellene gondolnom semmire, de mégis….gyermek vagyok, otthon vagyok, a kicsi falumban szikrázó fényben hóesés, minden hófehér, az út, a fák, a háztetők, minden. És csend van, hallható csend. Boldog vagyok, biztonságban vagyok. Alszom, ekkor masszázst sem kapok, mintha csak tudná a fotelom, hogy pihenni szeretnék. Persze, hogy tudja, hiszen erre fejlesztették ki, csak még mindig hihetetlen számomra, hogy ilyen létezik. Nem érzékelem, hogy mennyi idő telt el, újból meghallom a kellemes zenét. Kipihenten ébredek.

Mindössze 21 perc telt el a napomból, friss vagyok, jól érzem magam.

Kovács Tiborné Marcsi

Írta: | 2018-10-30T08:48:59+00:00 2018. okt|Kategóriák: Kovács Tiborné Marcsi, Kovács Tiborné Marcsi|Tags: |0 Hozzászólás

Hozzászólás írása