fbpx

Alvásminőség javítása, stresszoldás a Braintronics rendszer segítségével

Itt vagy:--Alvásminőség javítása, stresszoldás a Braintronics rendszer segítségével

Alvásminőség javítása, stresszoldás a Braintronics rendszer segítségével

Eddig többször bizonyították, hogy az elektromos agyi aktivitás bizonyos területei binaurális rezgésekkel szinkronba hozhatók és az adott agyterületek aktivitása is megnő. Ezt a neurofiziológia jelenséget a frekvenciakövetésnek nevezzük.

“Egy további kísérleti tanulmányban „Brainwave entrainment for better sleep and postsleep state of young elite soccer players“ bizonyították, hogy fiatal focisták alvásminősége és általános testi állapota a „brainwave entrainment“ alacsony frekvenciatartományban való 8 hetes használatával jelentősen javult. Sőt mellékhatásként fizikai teljesítőképességük és koncentrációs képességük is jobb lett, az audiovizuális alfa-stimuláció használatával jelentős stressz csökkenést mutatott ki. “

Az agyhullám stimuláció speciális hatásának bizonyításához szívfrekvencia variabilitás mérést (HRV) alkalmaztak úgy, hogy a HRV eredményét nyugalmi állapotban, a zavaró tényezők kizárását követően, majd 20 perces alfa stimuláció után összehasonlították.

Az alvás minőség, teljesítőképesség és koncentrációs képesség javítására  szolgáló egyszerűen hozzáférhető eszköz lehet a különleges fejlesztésű, az agyhullámok audiostimulációjával összekötött masszázsfotel. A Casada speciális fejlesztésű feszültségoldó programja, a braintronics rendszer javítja a munkavállalók általános közérzetét, és hatékony a népbetegségnek számító hátfájás és stressz ellen. Az előnye abban áll, hogy saját igények szerinti, a szakmai kereteket figyelembe vevő, rövid időn belüli kikapcsolódást tud biztosítani.

Braintronics masszázsrendszerek
Írta: | 2018-10-29T07:48:48+00:00 2018. okt|Kategóriák: Tanulmány|Tags: , |0 Hozzászólás

Hozzászólás írása