fbpx

HATODIK NAP. Több időt fordítok magamra

Itt vagy:-, Kovács Tiborné Marcsi-HATODIK NAP. Több időt fordítok magamra

HATODIK NAP. Több időt fordítok magamra

Fantasztikusan csodálatos volt a tegnapi napom. Minden kitűzött célomat teljesíteni tudtam. Erre jutottam amikor a „számadást végeztem”.
Elhatároztam, hogy a mai naptól, lehetőség szerint több időt fordítok magamra, 2×20 perc, gondolom ez még belefér.

„Az egészség a teljes fizikai, mentális és szociális jólét állapota, és nem csupán a betegség vagy fogyatékosság hiánya” (WHO 1968: S.1).”

Kiaknázva az ALPHASONIC II kiváló masszírozó tehetségét is, az első 20 percet a yoga masszázzsal kezdtem. Ebben az automata programban az összes masszázs technika megtalálható, üteget, gyúr, nyújt…stb.

Köztudott, hogy a mozgásszervi betegségek jó része a helytelen testtartás és a tartós helytelen terhelések miatt alakul ki. Hosszú távon mindkettő a test izomegyensúlyának megbomlásához vezet, bizonyos izmainkat túlerőltetjük, más izmok pedig elgyöngülnek. A túlterhelt izmok képesek olyannyira befeszülni, hogy akár önmagukban is komoly fájdalmakat okozhatnak A kórosan feszes izmok gyakran „begörcsölnek”.
Az én ügyes ALPHASONIC II fotelem képes arra, hogy fellazítsa a feszes izmokat, ezáltal a fájdalom szinte azonnal csökken.
Fontos megemlítenem, hogy én betegségmegelőző, életminőség javító célzattal is használom. Nem luxus ez, mert már heti 1-2 alkalommal történő 20 perces masszázs is felbecsülhetetlen értékű a gerincünk számára.
Végére ért a „csak” masszírozás.

Alig várom, hogy elindítsam a BRAINTRONICS programot.
Most a „tiszta hangok” közül választok, szeretnék még jobban ellazulni, nem akarok semmivel foglalkozni. Csak én vagyok…..
„Az egyes regeneráló programok 21 percig tartanak, melyből az első 8 perc ahhoz szükséges, hogy a „test és lélek“ finoman ráhangolódjon a készülékre. A következő kezelési szakasz 7 percig tart, és végül egy 6 perces regenerációs fázis következik. A Braintronics rendszer végső soron a felhasználó agyhullámainak olyan állapotba helyezését célozza meg, mely lehetővé teszi a stressz tűrő képesség kialakulását, a tartós kiegyensúlyozottsági állapot fenntartását, valamint a testi-lelki jól-lét jelentős javulását. (Casada International GmbH 2016.).”

Még mindig felfoghatatlan számomra, hogy nem kell különböző kurzusokon részt vennem ahhoz, hogy elsajátítsam a meditáció és a relaxáció alapjait.
Kíváncsi vagyok, hogy hová fogok eljutni a 21. nap végére.

Kovács Tiborné Marcsi

Írta: | 2018-11-06T10:16:17+00:00 2018. nov|Kategóriák: Kovács Tiborné Marcsi, Kovács Tiborné Marcsi|Tags: |0 Hozzászólás

Hozzászólás írása