fbpx

HETEDIK NAP. Végig alszom az éjszakát!

Itt vagy:-, Kovács Tiborné Marcsi-HETEDIK NAP. Végig alszom az éjszakát!

HETEDIK NAP. Végig alszom az éjszakát!

Eltelt egy hét.
Végig alszom az éjszakát.
Fontos megemlítenem, hogy ez az elmúlt hónapokban minden éjjel felébredtem és igen nehezen jött újból álom a szememre.
Csaknem minden emberrel megtörténik, hogy időnként nem tud elaludni, sokaknál azonban állandósulnak az alvászavarok.
Az alvászavarok egy része csupán életmódbeli változtatásokkal jól orvosolható, tehát magunk is sok mindent tehetünk a zavartalan, pihentető alvás érdekében!

„Megközelítőleg a felnőtt emberek egyharmada szenved krónikus alvászavar miatt, amely ingerlékenységhez, depresszióhoz, memóriazavarokhoz, lehangoltsághoz vezet. Az alváshiány fogékonyabbá tesz a betegségekre, rossz hatással van a munkahelyi teljesítményre és a személyes kapcsolatokra egyaránt.”

A lazító masszázsban részesülők nem ritkán kerülnek álom közeli állapotba, illetve vannak, akik el is alszanak a masszázs közben. Az idegnyugtató hipnotikus simítások csaknem azonnal ellazítják a masszírozásban részesülő személyt, s ettől később mély álomba merül.
Az ellazulást sokaknak meg kell tanulni! Ha első alkalommal nem érzi kielégítőnek az ellazulás mértékét, ne adja fel, fokozatosan az ön számára is elérhető lesz a kívánt ideális relaxált állapot.

„ A masszázst évszázadok óta használják a test regenerálódására és a teljesítmény javítására. A BRAINTRONICS masszázsrendszer a test számára kellemes hátmasszázst biztosít, miközben serkenti a relaxációt, támogatja a feszült izmok relaxációját, és ellazítja az esetleges elzáródásokat. A BRAINTRONICS programok technikája gyengéd hátmasszázst biztosít. Beindítja az alultáplált porckorongok regenerálódását, oldja a szellemi és fizikai blokádokat és pozitívan befolyásolja a gerincoszlopot, illetve a mozgásszerveket.”

Kovács Tiborné Marcsi

Írta: | 2018-11-06T07:08:37+00:00 2018. nov|Kategóriák: Kovács Tiborné Marcsi, Kovács Tiborné Marcsi|Tags: |0 Hozzászólás

Hozzászólás írása