fbpx

15. NAP. Nagyon elégedett vagyok.

Itt vagy:-, Kovács Tiborné Marcsi-15. NAP. Nagyon elégedett vagyok.

15. NAP. Nagyon elégedett vagyok.

A 21 napos program 2/3-át megcsináltam.
Az eddigi eredményeimmel nagyon elégedett vagyok.
Az elején volt bennem némi félsz, hogy mily módon tudom beiktatni az oly sokszor zaklatott, sűrű napirendembe.
Akkor, úgy gondoltam, hogy nincs veszteni valóm, megpróbálom, ha nem megy legfeljebb feladom.

Most azt érzem, hogy az a napi 21 perc ünnep, amikor csak ÉN vagyok a fontos magamnak.

A relaxációs állapot masszázzsal és az agyhullámok stimulálásával kombinálva akár 80%-kal hatékonyabb. A kutatási eredmények azt mutatják, hogy az agyhullámok célzott stimulálása elősegíti a koncentrálást és a teljesítőképességet és gondoskodik a szellemi, illetve testi megkönnyebbülésről.

„Az agyhullámok sokat mutatnak meg egy személyről. A kutatók megállapították, hogy az agyhullámok nem csak az általános lelkiállapotot tükrözik, hanem ösztönözhetik is egy személy mentális állapotának megváltoztatását. Ez óriási segítséget jelenthet a mentális egészségi problémák kezelésében.

Az agyi hullámminták megfigyelésével a béta-hullámok megnövekedését találták például a szorongó embereknél. Ezzel ellentétben az ADD / ADHD-vel rendelkezők hajlamosak lassú alfa / theta agyhullámok túltermelésére.
Minden gondolat, benyomás és minden fázis a nap folyamán különböző impulzusokat generál az agyban. A tudomány általában négy frekvenciatartományt különböztet meg: BETA, ALPHA, THETA és DELTA.”

Kovács Tiborné Marcsi

Írta: | 2018-11-09T08:11:09+00:00 2018. nov|Kategóriák: Kovács Tiborné Marcsi, Kovács Tiborné Marcsi|Tags: |0 Hozzászólás

Hozzászólás írása