fbpx

19. NAP. Én megtaláltam a legjobbat!

Itt vagy:-, Kovács Tiborné Marcsi-19. NAP. Én megtaláltam a legjobbat!

19. NAP. Én megtaláltam a legjobbat!

Megvan az az érzés, amikor mindent megadnál egy jó masszázsért? Nem véletlen, hogy az emberek jelentős része egyszerűen imádja, ha ellazulhat.
Vagyunk egy „páran” akik mindent megadnánk, hogy legyen egy igazi személyi masszőrünk.
– Aki mindig kéznél van.
– Aki soha nem fárad el.
– Aki minden napszakban ugyanolyan intenzitással masszíroz.
– Aki mindig pont úgy és pont ott masszíroz ahogyan azt mi szeretnénk.

Én megtaláltam a legjobbat, a fantasztikus ALPHASONIC II. masszázsfotel „személyében”.
De vajon miért imádjuk ennyire azt? Mit ad a masszázs a testnek és a léleknek?
A testnek felüdülést és gyógyulást hoz, ugyanis a mozgásszervi megbetegedések legtöbbször olyan terhelésekből adódnak, amiket a helytelen testtartás, a nem megfelelő igénybevétel vagy a nyújtás hiánya okoz. Ilyen esetben egyes izmok túlterhelődnek és megfeszülnek, mások gyengülnek. A feszült izmok pedig fájdalmat is okozhatnak. A masszázs azért hozhat megváltást, mert ellazítja az izmokat, és az idegrendszert is megnyugtatja. A természetgyógyászok szerint a masszázs által számtalan lerakódott feszültségtől is megszabadulhatunk, ez pedig jót tesz az egészségünknek. A méregtelenítésben is szerepe van a masszázsnak, és a bőr megújulásában is segít, ráadásul a vérkeringésre is jó hatással van.

A test mellett a léleknek is jólesik a törődés. Már önmagában az is üdítő, hogy az izmainkat átmozgatja, jó hatással van minden emberre. Arról nem is beszélve, hogy masszázs alatt nem kell semmi mással foglalkoznunk, csak magunkkal, például relaxálhatunk közben a BRAINRONICS MASSZÁZSRENDSZER segítségével

„A BMS masszázsrendszer automatizált, programozott masszázs. Biophysiológiailag mérhető relaxációt eredményez. Olyan ellenőrzött vizsgálatokat végeztünk, amelyekben több hétig irodában dolgozó munkavállalók próbálhatták ki a BMS masszázsrendszert. A teszt vizsgálatok végén kiderült, hogy erős és pozitív hatások jelentkeztek a relaxációban, jelentősen csökkent a stressz. A munkavállalók a masszázs használatának szabad megválasztását nagyon előnyösnek tekintették, mivel a masszázst a munkában és napi rutinban való össze hangolását egyénileg tudták megtervezni.”

Kovács Tiborné Marcsi

Írta: | 2018-11-12T07:22:26+00:00 2018. nov|Kategóriák: Kovács Tiborné Marcsi, Kovács Tiborné Marcsi|Tags: |0 Hozzászólás

Hozzászólás írása