fbpx

20. NAP. Lassan a végéhez érek a 21 napos programnak.

Itt vagy:-, Kovács Tiborné Marcsi-20. NAP. Lassan a végéhez érek a 21 napos programnak.

20. NAP. Lassan a végéhez érek a 21 napos programnak.

Lassan a végéhez érek a 21 napos programnak.
De mitől lesz ez emlékezetes?
Én azt gondolom, hogy minden nap sikerült kiválasztanom az „alkalomhoz illő” audiostimulációt, a vezetett meditációt, a jótevő masszázs kombinációjával, akár koncentrálni akartam, vagy egyszerűen csak pihenni.
A kulcs valójában az alkalom meghatározása volt, hiszen minden állapotban másfajta programot kíván a test, illetve a relaxálásra vágyó elme.
Mást kíván reggel, mást este.
Egyvalami azonban cáfolhatatlan: a BRAINTRONICS MASSZÁZSRENDSZERNEK elvitathatatlanok az érdemei. A kezelés alkalmával ellazulnak az izmok, a test relaxációs üzemmódba kapcsol. Ez azt is jelenti, hogy az agyban is jelentős változások zajlanak: szinte minden alaklommal bele aludtam a kellemes kezelésbe. Kioldotta a felgyülemlett feszültséget, és szinte levette a vállamról a gondot.
Az izmaimra gyakorolt hatása mellett sem mehetek el szó nélkül, hiszen regenerálja azokat, megszűnt a gyakori fáradtság.
Mindenképpen pozitívan hat rám.

„Nézzük, hogyan változik szervezetünk egy kényeztető kezelés során! A vérellátás jelentősen megnő, és ez azt jelenti, hogy a sejtek oxigén és tápanyag felvétele javul. Serkenti a nyirokkeringés működését, vagyis beindul egyfajta méregtelenítés.

Ezért is olyan fontos, hogy a kezelést követően pihenjünk, és több vizet fogyasszunk.
Ha tovább gondoljuk ezt a folyamatot, akkor láthatjuk, hogy a jó vér- és nyirokkeringés a megfelelő immunerősítés alapját is jelenti.

A szervekre gyakorolt hatását is meg kell említenünk, hiszen – főképp a talpmasszázs esetében – befolyásolhatjuk az egyes belső szerveink, mint a vese, a máj, vagy a szív működését, de az emésztésre, a légzésre is hatással lehetünk. Végül essen szó a csontokról, ízületekről is. A megfelelő masszázs kiválasztásával felgyorsíthatjuk a vér- és nyirokkeringést, ami hatással lesz a duzzanatokra, a letapadt izmokra, a rögzült ízületekre. Mindez végül a könnyebb és fájdalommentesebb mozgást eredményezheti.”

Kovács Tiborné Marcsi

Írta: | 2018-11-12T07:25:54+00:00 2018. nov|Kategóriák: Kovács Tiborné Marcsi, Kovács Tiborné Marcsi|Tags: |0 Hozzászólás

Hozzászólás írása