fbpx

MINDENNAPI MÓKUSKERÉK? MÁR AZT SEM TUDOM MI AZ!

Itt vagy:--MINDENNAPI MÓKUSKERÉK? MÁR AZT SEM TUDOM MI AZ!

MINDENNAPI MÓKUSKERÉK? MÁR AZT SEM TUDOM MI AZ!

MOST AZTÁN TÉNYLEG ÉREZTEM AZT A BIZONYOS HŰHA ÉRZÉST!

Téged is felőröl az állandó hajtás?
Szuper cikket találtam arról, amely társadalmunk egyre égetőbb problémájával, a szenvedély betegségekkel és annak prevenciós lehetőségeivel foglalkozik. Az írásom végén majd látod, hogy a szenvedélybetegségek legyőzésének és megelőzésének miért lehet az egyik nagyszerű lehetősége a Casada által kínált Braintronics technológia.  Tudtad, hogy ez a technológia olyat is tud, hogy “Higgadtság” program? Elöljáróban csak annyit, hogy ez valóban megadja az „így is lehet” hűha érzését!

Te is érezted már, hogy a mindennapi mókuskerék egyszerűen felemészti az életedet? Nem vagy egyedül!

A megállás nélküli robot nemcsak magánéletünkre, hanem egészségünkre is rá tudja nyomni a bélyegét. Amennyiben az alábbi jeleket Te is észrevetted már magadon, saját érdekedben érdemes segítséget kérned, vagy amennyiben lehetséges, változtatni a mindennapjaidon.

A kikapcsolódáshoz alkoholra van szükséged?
Akik heti 40 óránál többet dolgoznak, hajlamosabbak rendszeres nagy mennyiségű alkoholfogyasztásra. Nagy mennyiség alatt nőknél heti minimum 14 italt, férfiaknál 21-et értünk. Ez már az egészségre is ártalmas mennyiség.

Csökken a munkavégzésed hatékonysága?
Hiába töltesz még több időt a munkával, valójában nem haladsz jobban előre? Nos, ez nem véletlen! A tudományos kutatások eredményei szerint a munkával töltött idő egyáltalán nem egyenesen arányos a hatékonysággal.
Sőt!
Az erre a témára irányuló standfordi kutatás szerint nem hatékonyabbak a munkavégzésben azok a munkavállalók, akik heti 70 vagy annál több órát töltenek munkával, mint azok, akik csak heti 56 órában dolgoznak.
Randy Simon klinikai pszichológus szerint egyszerűen az emberi szervezet nem arra van beprogramozva, hogy a nap minden percében hatékony tudjon lenni.

Az hiszem, hogy ezt a hozzáállás minden munkahelyen érdemes lenne megfontolni, mellé kialakítva olyan pihenőhelyeket ahol rövid idő alatt tudnak regenerálódni a munkatársak. Ez nagy segítség lehet minden munkaadónak abban, hogy növelje munkavállalói hatékonyságát, teljesítményét és egy kevésbé stressz mentes környezetet teremtsen a minden napokban.

És igen, én kipróbáltam! A Braintronics rendszer a 21 perces terápiás programjával kiválóan alkalmas a stressz mentesítésre.

Itt a végén szeretnék megosztani egy személyes tapasztalatot is.
Ma egy igazán különlegesnek számító, a “Higgadtság” programot vettem górcső alá. Imádtam! Hihetetlenül kikapcsolt. Érzékszerveim, mintha a mennyországban jártak volna. Szuper!

Előtte próbáltam már a jogát, különböző relaxációs gyakorlatokat, de ez a program nagyot ütött! Nem is tudom szavakba önteni. Ezt egyszerűen ki kell próbálnod!

Szerintem keresd meg a hozzád legközelebbi Casada boltot és az ott dolgozó mindig mosolygós, állandóan segítőkész munkatársak mindenben a rendelkezésedre állnak. Hidd el senki nem fog kinézni, hogy beülsz egy próba terápiára (egyébként is ingyen van a Casadánál egy terápia).
Kérlek, tedd meg, hogy ha kipróbáltad valamelyik boltban a Casada Braintronics masszázsrendszerét küld el nekik tapasztalatodat Facebook oldalukon messenger üzenetben. Örülni fognak neki!

Czecze Éva

Írta: | 2019-03-20T11:01:02+00:00 2019. Már|Kategóriák: Czecze Éva|Tags: |0 Hozzászólás

Hozzászólás írása