fbpx

A masszázs egy passzív mozgás?

Itt vagy:--A masszázs egy passzív mozgás?

A masszázs egy passzív mozgás?

Úgy érzem itt az ideje kicsit az élettani hatásokról is beszélnem. Sajnos a magyar lakosság körében kb. 80-90%-ban a szív és érrendszeri, valamint a mozgásszervi betegségek a mérvadók. A rendszeres mozgáshiány miatt sokan szenvednek gerincbetegségekben, tartásbeli problémákkal.

De tudta Ön, hogy a masszázs egy passzív mozgás?
Ha például napi 2-szer 21 perc masszázsprogramot használunk, az gyakorlatilag felérhet egy jó kis edzéssel is! Ráadásul, ha ezt a masszázst megspékeljük egy 21 perces agyhullám szinkronizáló programmal, akkor egy jó szellemi felfrissülést is kaphatunk hozzá!

A Casada masszázsrendszer nyugalmi rendszere kiválóan kezeli a gyógy-masszázsprogramjain keresztül a gerincoszlop deformitásait, a huzamosabb egyoldalú terhelés káros hatásait, ellensúlyozza napi szinten és nem mellékesen a stressz fizikai és lelki okait is!

Sokan azért nem szeretik a masszázst, mert irtóznak attól, hogy egy idegen simogassa és gyúrja a testüket. Egy masszázsfotellel a saját otthonában juthat hozzá a gyógyuláshoz, ellazuláshoz és relaxációjához, akár minden nap!

Török Tamara

Írta: | 2019-04-17T05:16:38+00:00 2019. ápr|Kategóriák: Török Tamara|Tags: , |0 Hozzászólás

Hozzászólás írása