fbpx

4D vs 3D – Amit érdemes figyelembe venni a masszázsfotel megvásárlásakor

Mi a különbség a 3D és a 4D masszázsfotel között?

Ha mostanában masszázsfotelt kerestél, találkozhattál néhány olyan kifejezéssel, ami esetleg nem teljesen egyértelmű neked. Most segítünk neked, hogy néhány dolgot elmagyarázzunk könnyen, érthető módon.
Az egyik első dolog, amit figyelembe kell venni egy masszázsfotel vásárlásakor, hogy milyen típusú görgőt szeretnél. A 2D görgők a régebbi masszázsfotelek között voltak a standardok, míg néhány évvel később a 3D görgők terjedtek el. A mostanában megjelent 4D görgők mára már nagyon gyorsan népszerűvé váltak.

2D | 3D | 4D görgős technológia

Talán az iparág egyik legfontosabb előrelépése a 3D görgő. A 2D görgők az XY sík mentén mozognak (oda-vissza + felfelé és lefelé), míg a 3D görgő valójában a testből 2,2 hüvelyktől 5 hüvelykig nyúlik ki , szorosan utánozva az emberi kéz érzését. A 3D görgővel a masszázsfotelekből sokkal mélyebb szöveti masszázs érhető el, mint valaha. A 4D masszázsfotelek ezt a tapasztalatot teljesen új szintre emelik, sebességváltozással és nagyobb vezérléssel.

2D görgők

A közelmúltig szinte minden masszázsfotel 2D volt. Ilyen típusú görgővel kevésbé jól lehet beállítani a masszázs intenzitását, mivel a görgők csak előre és hátra mozoghatnak + fel és le, mert a görgők sík síkban maradnak két dimenzióban.

3D görgők

A 3D görgők lehetővé teszik a masszázs Z-síkjának és a harmadik dimenziójának elérését, ami a leginkább reális élményt nyújtja. A görgők mélysége előre vagy hátra állítható a masszázs intenzitásának növeléséhez / csökkentéséhez.
Ez a rugalmasság lehetővé teszi, hogy a masszázsfotel minden felhasználója testre szabhatja az intenzitást. A 3D görgős technológia megtalálható a prémium masszázsfotelekben, és kiemelkedő mélyszöveti masszázst biztosít a felső / alsó hát és a nyak területére.

4D görgők

A 4D masszázsszékek nem igazán különböznek a 3D masszázs székektől, kivéve, ha a felhasználó sokkal jobban szeretné ellenőrzi a masszázs mélységét és ritmusát.
A 4D masszázsfotel gyakran több alap beállítást, valamint a görgősebesség beállítását is lehetővé teszi. Az eredeti technológiát Japánban fejlesztették ki az 1000-es masszázs terapeuta algoritmusának megalkotásával, hogy létrehozzanak egy 4D-s masszázsszéket, amely egy adott automatikus program során felgyorsítja és lassítja a különböző pontokat. Ezzel az opcióval sokkal jobban ellenőrizheti a görgők sebességét és intenzitását.

Itt van egy kis titok: a legtöbb, ha nem mindegyik masszázsfotelnek van egy gombja, amit a távirányítón megnyomhat, hogy felgyorsítsa vagy lassítsa a görgő funkciót a programban.
Például, ha a masszázsfotelben kneading és tapping módot használja, nyomja meg a sebesség gombot és a kneading és tapping sebességét, ami gyakran növeli a masszázs intenzitását. A 4D-vel a sebességváltozások lehetővé teszik a görgők sokkal nagyobb irányítását.

A következő fantasztikus dolog, amit meg kell fontolni, masszázsfotel vásárlás esetén:

S-Track masszázsfotelek

Az S-Track masszázsfotelek a gerinc görbületét követik, a nyaktól egészen a gerinc aljáig S alakú mintával. Az S-Track görgők hossza 26 hüvelyktől egészen 32 ”hosszú. A hosszabb görgők valóban képesek lesznek a nyakadtól masszírozni egészen a csúcsok tetejéig. Az S-Track valójában a jelenleg rendelkezésre álló magas színvonalú masszázsfotelek többségében megtalálható.

L-Track masszázsfotelek

Az L-Track fotelek görgői általában a nyak alatt kezdődnek, követik a gerinc görbületét és a glutealizmust és a hamstringset. Az L-Track székek görgőinek hossza 42 hüvelyktől egészen 58 hüvelykig terjed. A leggyakoribb L-Track görgőhossz 50-53 cm hosszú.
Ha szereted a mély szövetekre gyakorolt masszázst akkor egy L-pálya határozottan neked való. Természetesen a masszázsfotelekben sok más funkció is rendelkezésre áll, mint például a nulla gravitáció, az ágyhelyzet, a bluetooth, a Braintronics és a Space Saver azok számára, akik kisebb terekkel rendelkeznek.

Próbáld ki kötelezettségek nélkül
Írta: | 2019-07-25T05:42:28+00:00 2019. Júl|Kategóriák: Általános, BMS, Masszázsrendszer, Tanulmány|Tags: , , , |0 Hozzászólás

Hozzászólás írása