fbpx
BMS masszázsrendszerek összehasonlítása 2018-07-27T07:34:02+00:00
Hilton III BetaSonic II AlphaSonic II
Teljes ár

799 000 Ft

1 199 000 Ft

1 299 000 Ft

Kedvezményes ár

749 900 Ft

899 900 Ft

999 900 Ft

FUNKCIÓK

GÖRGETÉS

A görgetés az izomzat feszülésének és elernyedésének kellemes váltakozása, ezáltal különösen nyugtatóan és lazítóan hat. Ezt a technikát gyakran használják a masszázs lezárásához az izomzat ellazításához és felfrissüléséhez.

GYÚRÁS

A bőrt és az izmokat vagy a mutatóujj és a hüvelykujj közé fogják, vagy mindkét kézzel megfogják és gyúrják. Ezt a masszázstechnikát elsősorban a feszültség és az izommerevség lazítására használják.

CSAPKODÁS

A behajlított kéz könnyed ütögetése az izomzat vérkeringését a kötőszövet feszesítését segíti, egyidejűleg oldja a feszültséget.

ÜTÖGETÉS

A kéz szélével, lapos tenyérrel, vagy ököllel, rövid, kopogtató mozdulatok végzése. Ez segíti a vérkeringést és lazítja az izmok feszességét. Amennyiben a kopogtatást a tüdő magasságában végzik, a tüdőben a váladék oldása könnyebbé válik.

GYÚRÁS - ŰTŐGETÉS

A gyúró és ütögető masszácstechnika együttes alkalmazása, amely oldja a feszültséget és javítja a keringést a belső szervekben is.

GYÚRÁS - CSAPKODÁS

A gyúró és csapkodó masszázstechnika együttes alkalmazása, mely javítja a felszíni szövetekben a keringést, lazítják a feszülő izmokat. Tüdőtájékon történő alkalmazása segíti a légutakban lerakódott váladék feloldódását.

MASSZÍROZÓ KEZEK ÉRZET

A speciálisan kifejlesztett masszázsfejek a masszőr kezeinek mozgását utánozzák. Maximálisan 41 fokban, 6,5 cm-ig tudnak kinyúlni és mint egy kéz, hatékonyan masszírozzák a nyak, mell és ágyék részeit.

YOGA

A célzott nyújtó masszázs aktiválja a testet és élénkítő hatással van az egész szervezetre

SHIATSU

A shiatsu (ujjnyomás) a testterápia egy Japánban kifejlesztett formája. A masszázstechnika lágy, ritmikus mélyen ható nyújtásokból és rotációból áll. A shiatsu célja a test egyes pontjainak a stimulációja és az izmok mobilizálása.

DERÉK NYÚJTÁS

Az alsó háttájék légpárnái gondoskodnak a medence kímélő nyújtásáról. Ideálisan hat feszülések ellen. A strechingnek két módját lehet megkülönböztetni: aktív és passzív nyújtást. Az aktív nyújtás rövid mozgásokból áll. A passzív streching lassú, kitartott feszítéssel jellemezhető.

HÁTRÉSZ

Minden méretre egyénileg használható masszázs.

ÁLLÍTHATÓ FEJPÁRNA

A nyak- és a vállmasszázs intenzitásának csökkentésére szükség esetén dupla párna használható.

2D MASSZÁZS

A 2d masszázsmechanizmus lehetővé teszi a masszázsfotel számára az Ön hátának a bemérését és képes az Ön gerince egyes szakaszai pozíciójának a felismerésére.

AKUPRESSZÚRÁS PONTOK

Fontos akupresszúrás pontokat masszíroz (a felsőtesten, vádlin és a bokán). Scan funkció a váll területén személyre szabott komfort pozíció beállítását teszi lehetővé.

PONT MASSZÁZS

A masszázsfejek pontban is tudnak masszírozni.

VÁLLRÉSZ BEÁLLÍTÁSA

A masszázsfejek a váll tájékán fel- és le mozgathatóak.

SÚLYTALAN POZÍCIÓ

Ön az űrhajósok részére kifejlesztett – „súlytalan érzés“ állapotába kerül.

S-L FORM

Az emberi szövetsebészetben (Human Engineering) kipróbált, rendkívül hosszú „SL” formájú fordulósínes technológiának köszönhetően a maszszázstechnika hatótávolsága 135cm. Ezzel az eljárással egy személyes, tetőtől - talpig átmozgató, teljes testmasszázst kap és támogatja az „S“ alakú gerincoszlop fenntartásást is.

MELEGÍTÉS

Mélyreható melegítés, amely egészen a mély szövetekig hatol. A melegítés önmagában is lazító, feszültségoldó hatással bír.

CARBON MELEGÍTÉS

A részlegesen ható carbon infravörös melege kitágítja a véredényeket, a véráramlás felgyorsul és az izomtónus csökken. Ezen felül különösen jótékony hatást gyakorol az idegsejtekre, amik a fájdalomérzet agyba történő továbbításáért felelősek.

LEVEGŐ INTENZITÁSA

A légpárna- masszázs intenzitása beállítható.

LEVEGŐ TERÜLET

Légpárna masszázs három testtájra (egész testre, karokra és lábakra, altestre)

GÖRGŐS TALPMASSZÁZS

A görgők forgó mozgással stimulálják a talpon és a lábfejen lévő reflexzónákat. A talp és lábfej átdolgozása pihentetőleg hat a fáradt, igénybevett lábakra. A talpon és lábfejen lévő idegvégződések ( ún. reflexzónák) nyomkodása egyben az egész testünkre regenerálóan, gyógyítóan hat.

GUA SHA

Az enyhe nyomással történő reszelés megnyitja a felszíni véredényeket és élénkíti a vérkeringést. A guasha-t gyakran kombinálják akupresszúrával, azért hogy a „shu pontokban” a panaszok enyhítését eredményező plusz ingereket keltsenek.

ARTRÓZIS NYÚJTÁS

Az artrózis húzásánál enyhe nyújtónyomásról van szó. Ez oly módon hat stimulálóan a porcra, hogy a folyadék szállítását élénkíti, a tápanyagok jobb felvételét segíti és az artrózisos panaszokat enyhíti.

BEÁLLÍTHATÓ LÁBTÁMASZ

A lábtartó legfeljebb 15 centiméterrel meghosszabbítható és így minden testmagassághoz egyénileg alkalmazkodik.

LÉGNYOMÁS

A felfújódó légpárnák izomreflexet kiváltó pumpáló mozgást keltenek. Különösen jó hatású a kar, vádli és a lábfej területén.

HELYTAKARÉKOS

A fekvő pozíció eléréséhez a masszázsfotel előretolódik, ezért nem kell túl messze a faltól elhelyezni. Helytakarékos és kényelmes.

AUTOMATIKA

A speciálisan az egész testre kifejlesztett automatikus programok, különböző masszázstechnikák széles kínálatát nyújtják. Itt választhatóan bekapcsolható a melegítő funkció.

6

6

8

MEMÓRIA

Az intelligens mentés funkcióval a masszázsfotel pontosan emlékszik az Ön kedvenc masszázsára és scannelés nélkül elindul. Önnek lehetősége nyílik a programok tárolására.

SEBESSÉG

A masszázs sebessége beállítható.

SZÉLESSÉG

Két masszázsfej közti távolság beállítható (szűk, közepes és széles).

BRAINTRONICS

A braintronics technológia audiostimuláció segítségével szinkronizálja az Ön agyhullámait. Speciális masszázsprogrammal kombinálva ellazítja agyhullám az Ön stressztől elgyötört testét. Teljesen mindegy, hogy Ön lazítani, álmodni vagy tanulni akar-e, minden lehetséges.

ZENE

További kikapcsolódás és élvezet a zene funkcióval.

BLUETOOTH

Kábel nélküli adatátvitel.

HANGSZÓRÓ

A hangerő állítása.

O2 IONIZÁLÓ

A környezeti levegőt semlegesíti a káros anyagoktól és a masszázs során tisztított oxigént lélegezhetünk be.

USB ADAPTER

Miközben Ön ellazulva masszíroztatja magát, az integrált USB csatlakozó ellátja árammal pl. az okostelefonját.

GYORS INDÍTÁS

A karfába épített gyors indítás vezérlő segítségével a legfontosabb funkciókat mindig egy mozdulattal irányíthatja.

HOL VÁSÁROLHATOM MEG
HOL VÁSÁROLHATOM MEG
HOL VÁSÁROLHATOM MEG