fbpx
Cégeknek 2019-03-26T07:14:16+00:00

Regenerációs és relaxációs koncepció
az Ön cége számára

Ismerős Önnek az érzés, amikor a munkák csak gyűlnek, kilátástalanul messze az elvégzendő feladatok listájának a vége, és az ügyfél már a harmadik alkalommal kéri az ajánlatot? Ráadásul a nap végére már annyi energiája sem marad, hogy elolvassa vagy válaszoljon az ügyfelek e-mailjeire? A Braintronics egy lehetőséget kínál azok a munkahelyek számára, akik azonosulni tudnak a túl sok munka, túl kevés idő kifejezéssel.

A munkáltatók és a munkavállalók a felgyorsult piac és a növekvő konkurencia miatt egyre több kihívással állnak szemben, ami által fizikai- és pszichikai korlátokba ütköznek. Tudja például azt, hogy a világon a betegségek legfőbb okozója a stressz? A vezető beosztású emberek és alkalmazottaik a stressztől egészségtelenebbek, gyakran bizonytalanok és kevésbé motiváltak a munkájukban. Sajnos a stressz a munkaidő lejártával sem ér véget, gyakran hazavisszük, így ezáltal a családi élet is feszültté válhat.

A munkavállalók és a vezetők egészsége és elégedettsége fontos tényezővé vált. A motiválatlan munkaerő, a felmondások, a hiányzások, és a csökkenő forgalmak olyan alapvető kérdések, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyni. Ahhoz, hogy egy vállalkozás versenyképes maradjon, erős, motivált és hatékony alkalmazottakra van szükség, hogy a túl sok verseny miatt ne szoruljanak háttérbe a cég által képviselt értékek.

A Casadában szilárd meggyőződésünk, hogy olyan lehetőséget fejlesztettünk ki, amely ezt a célt szolgálja, különösen a kis- és középvállalkozások körében. Ugyanakkor azt is tudjuk, hogy a legjobb ötletek nem működnek, ha az alkalmazottak nem használják vagy nem fogadják el őket. Dolgozzon együtt a csapatával és a munkavállalókkal, hogy támogassa az alkalmazottak egészségét és elégedettségét egy Ön számára könnyen elérhető, pihentető, egyszerű és hatékony módszerrel!

• stresszmentesség
• nyugodtság
• koncentráltság
• éberség!

A Casada Braintronics® relaxációs rendszere egyedülálló lehetőséget nyújt Önnek intenzív mély relaxáció elérésére nagyon rövid idő alatt a masszázs és a hangstimuláció kombinációjával.

Lépjen kapcsolatba velünk, és foglaljon egy időpontot, hogy többet tudjon meg a Braintronics relaxációs rendszerről! Ezt a lehetőséget most saját magán is kipróbálhatja, ráadásul ingyenesen felajánljuk Önnek! Gondoljon csak bele, hogyha Önnél eléri a kellő hatást, és ezt biztosítja az alkalmazottak számára, akkor ez milyen eredményességet érhet el a cég jövőjében?

Érdekli a Body & Mind SyncSystem?
Kérjen finanszírozási / lízing ajánlatot. 

Van további kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot <itt>